Over diëtiste Fran D'Haeyere

Hits: 2281

Diëtiste Fran MoorseleIk ben Fran D'Haeyere, diëtiste in Moorsele (Wevelgem) en Menen. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Vives te Brugge voor de 3-jarige bacheloropleiding voedings- en dieetkunde. Na mijn studies ben ik meteen aan de slag mogen gaan bij Infraligne (afslankingsinstituut), daar heb ik vier maanden gewerkt als voedings- en bewegingscoach. In oktober 2017 ben ik gestart als zelfstandig diëtist. In Moorsele ben ik gevestigd als zelfstandig diëtiste bij vier artsen in de groepspraktijk Medimo. In Menen geef ik voedingsadvies in de fitness Fit & Go. 

U kunt bij mij terecht voor begeleiding en ondersteuning rondom voeding en beweging of bij vragen omtrent uw eetpatroon. Ik begeleid mensen met veel plezier naar een gezondere levensstijl. Je kan bij mij hulp krijgen om te vermageren, aan te komen, gezonder te eten, maar ook bij medische problemen zoals diabetes, cholesterol, hoge bloeddruk, prikkelbare darmsyndroom (Fodmap),... Iedereen is anders, vandaar dat je persoonlijke begeleiding krijgt met een voedingsadvies aangepast aan jou levensstijl. 

Om specifieke doelgroepen nog beter te kunnen begeleiden naar een gezonde levensstijl, ben ik mij momenteel volop aan het bijscholen en specialiseren. Ik ben momenteel gespecialiseerd in kinderdiëtetiek en voedselallergieën en -intolleranties. Ook heb ik een vegetarische kookopleiding gevolgd zodat ik vegetariërs en veganisten beter kan begeleiden naar een volwaardig eetpatroon. Verder heb ik ook mijn diploma Personal trainer behaald, omdat sport en voeding nauw samengaan, de combinatie van de twee zorgt voor de beste resultaten. 

Mijn visie rondom een gezonde levensstijl is als volgt: It's a change of lifestyle, not simply a diet. Je hoeft niet heel streng te gaan diëten, maar het is belangrijk om je manier van leven, koken en voedingswijze aan te passen. Het is niet de bedoeling om honger te gaan lijden, maar wel om bewuste keuzes te leren maken en op zoek te gaan naar gezonde alternatieven.

 

Op een rijtje...

Afdrukken